foto foto foto foto
Summer Party 2014 Summer Party 2014 Herbalife 2014 Herbalife 2014 Musée Grévin 2015 Musée Grévin 2015 Table mapping v Žofín Garden 2017 Table mapping v Žofín Garden 2017
video gallery
VEOLIA VODA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. Škoda auto a.s. GE Money Bank
reviews

Náš tým

Naše mise a motto "Yes, we can..." mohou být naplněny pouze prostřednictvím lidí v Zátiší Cateringu. Naši event manažeři jsou ti nejzkušenější profesionálové v oboru. 

Neváhejte a obraťte se na nás, Yes, we can...

 

David Tomašovych - Managing Director Zátiší Catering, Divize Kongresové centrum Praha

0

Zátiší Group – to je mých posledních patnáct let života. A byla to rušná léta, během kterých jsme se Zátiším vyrůstali společně. Na svůj první den v restauraci Parnas si vzpomínám, jako by to bylo dnes. Pak následovala vinárna V Zátiší, znovu Parnas, Circle Line, Corona Bar, Mlýnec a nakonec (zatím:-)) poslední výzva Zátiší Catering a Kongresové centum Praha s jedinečným prostorem ZOOM Unique Place. A výzva to je velká, implementovat jedinečnou kvalitu servisu do těchto prostor. A je na Vás, našich klientech, posoudit, jak se nám to daří.

Všechny změny, osobní svoboda a možnost kreativně realizovat nápady, to mě baví. A pak zábava a dobré jídlo – ze všeho nejraději mám steaky.

 

 

 

 

M: +420 603 329 748

david.tomasovych,zatisigroup,cz

 

 

Jan Šmelhaus - Managing Director Zátiší Catering

0

Pro Zátiší Group jsem začal pracovat v prvním ročníku na vysoké škole. Studuji biomedicínskou fakultu na ČVUT. Já vím, s cateringem to nemá nic společného, ale co kdyby se náhodou někomu na akci udělalo špatně, jsem připraven mu pomoci :-)

Práce v cateringu mě naprosto naplňuje. Můžete se spolehnout, že tým, který budete mít na Vašich akcích, bude naprosto profesionální a vyhoví všem požadavkům. Mým cílem je předčít Vaše očekávání a zajistit nezapomenutelný zážitek v rámci našich služeb.

Ve volném čase hraji pozemní hokej za pražský klub President - pozor, není to floorball! A co se zimních sportů týká, jsem milovníkem snowboardingu.

Mám rád dobré jídlo a k němu lahodná vína. Pořádně vychlazená Plzeň je ale také fajn. Nejlepší delikatesou jsou pro mě lanýže, ale svíčkovou od maminky nikdy nepohrdnu.

 

 

 

jan.smelhaus,zatisigroup,cz

 

 

Marek Schneider - Head of Catering - Palác Žofín

0

Na vzrušující pouť kulinářským světem jsem vykročil roku 1996, kdy jsem ukončil studia na hotelové škole v rakouském Retzu. Od té doby sbírám zkušenosti a vzdělání po celém světě.

Na ostrově plném chutí a vůní jsem zakotvil po návratu z Asie roku 2008. Stal jsem se Vaším průvodcem na cestě za gastronomickým orgasmem, kdy na počátku nejednou existuje pouze mlhavá představa a prázdný žaludek. Je jen na Vás, zda Vašimi zbraněmi budou vidličky, lžičky, párátka či Vaše prsty - můžete si být jisti, že chuťové buňky ocení jakýkoliv z nepřeberných způsobů konzumace jídel.

V životě jsem ochutnal ledacos, od smažených škorpiónů v Číně, po sušená sarančata v centrálním Mexiku. Mými favority ale zůstávají růžové šampaňské, ruský kaviár a svíčková od babičky. A co rád dělám, když nedělám? Toulám se světem...

 

 

 

  

M: +420 605 200 289

marek.schneider,zatisigroup,cz

 

 

Jan Bureš - Executive Chef

0

Když si na galavečeři ve Španělském sále pochutnáváte na telecí svíčkové, můžete si být jisti, že i tu Vaši porci zkontrolovalo mé bedlivé oko. Dost možná jsem ji i sám připravil a zcela určitě jde o můj recept. Jsem Váš šéfkuchař.

Nejradši mám velké akce, kdy vařím třeba pro 2 000 hostů. Rozhodně to není brnkačka a spokojený jsem jen tehdy, když se i při takovém počtu vše odehraje bez nejmenší chyby.

Po celodenním vaření je těžké mě doma dostat k plotně. Když už k tomu ale dojde, tak vařím českou kuchyni. Nejradši ze všeho jím svíčkovou a jehněčí. Ale nejen jídlem živ je šéfkuchař – dříve jsem hrál rugby a také rád lyžuji, hlavně ve Švýcarsku.

 

 

 

 

M: +420 603 842 906

jan.bures,zatisigroup,cz

 

 

Jan Mudroch - Head of Catering

0

V Zátiší Group jsem začal pracovat již během studia a když přišla nabídka stát se stálým členem cateringového týmu, bez rozmyšlení jsem ji přijal.

Ve společnosti jsem od roku 2006 a jsem za tuto příležitost vděčný. Byly to náročné, přesto inspirující roky, plné růstu a sebepoznávání.

Dnes si nedovedu představit, že bych měl pracovat s někým jiným, než s lidmi, kteří svou prací žijí. To, co mě motivuje pokračovat dál, jsou naši nároční klienti a neuvěřitelný tým lidí, který jsem zde našel.

Mezi mé koníčky patří motorka, sport a dobré jídlo a pití. Když zrovna nepracuji, tak rád trávím čas s rodinou, přáteli, na chalupě na Vysočině nebo na cestách.

 

 

M: +420 605 203 584

jan.mudroch,zatisigroup,cz

 

Linda Reitingerová - Head of Catering - Prague Congress Catering

0

Tisíce spokojených účastníků mezinárodních kongresů a konferencí to je moje specialita.

Organizační a cateringové zkušenosti nasbírané při mých zahraničních cestách a působení ve společnosti Via Perfecta mě v roce 2004 zavály do Zátiší Group. Po půlročním působení v cateringu jsem dostala výzvu rozběhnout pobočku Zátiší v Kongresovém centru Praha, kde působím až dodnes.

Při práci je pro mě důležitá nevšednost běžných dní, dobrá nálada, využití nasbíraných zkušeností, jazyků a samozřejmě ochutnávka dobrých pokrmů mezi které patří steaky, sushi a „salata od hobotnice“

Spokojený klient je pro mě pozitivním startem do přípravy další akce.

Pokud se najde chvilka volného času, strávím ji se svými dětmi a rodinou cestováním, lyžováním, tenisem nebo jízdou na koni.

 

 

 

M: +420 731 156 614

linda.reitingerova,zatisigroup,cz

  

Naděžda Bartáková - Catering Sales Manager

0

Miluji dobré jídlo a profesionalitu. Během cca 10 let v reklamě a eventech jsem měla možnost ochutnat rozmanité lahůdky a sledovat fungování různých cateringových společností a k Zátiší jsem vždy vzhlížela jako k leaderu trhu. Takže když přišla nabídka přidat se k tomuto skvělému týmu profesionálů, dlouho jsem neváhala a nabídku přijala. Je to pro mě velká výzva.

Velkou zálibu mám v cestování, poznávání jiných kultur, ochutnávání netradiční pokrmů. Procestovala jsem většinu Evropy, Asie a Severní Ameriky. Ve volném čase se věnuji rodině, s mým mužem milujeme naše 2 děti, které jsou pro nás těmi největšími učiteli a zároveň nikdy neutuchající inspirací. 

 

 

 

M: +420 605 241 557

nada.bartakova,zatisigroup,cz

 

Tereza Kučerová - Catering Office and Venue Manager

0Už odmala mám vztah ke gastronomii. Vyrůstala jsem v restauračním prostředí, rodiče provozují penzion na jihu Čech, a jak se u nás říká, jsem "děvče z hospody”.

Teprve v Zátiší Group jsem se ale setkala s vyšší gastronomií. Byla jsem dost vybíravá, ale můj postoj k jídlu se postupně změnil. Už vím, že nic není jen bílé nebo černé a vždy stojí za to nejprve ochutnat, než řeknu "ne, nikdy víc". Kvalitní jídlo pro mě zůstává prioritou, to se nezmění.

Jsem moc ráda, že mohu být součástí Zátiší Group. Studuji dálkově řízení lidských zdrojů a věřím, že na pozici personálního manažera pro catering své získané znalosti skvěle zhodnotím. Práce s lidmi mě moc baví, vždyť právě lidé jsou v oblasti služeb tím nejcennějším.

Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, zajdu na jógu, skočím s kamarády na vychlazenou Plzeň nebo si zahrát beach. V zimě mám nejradši lyže a snowboard.

 

 

 

M: +420 778 735 695

tereza.kucerova,zatisigroup,cz

 

 

Zoltán Fördős  - Key Partner Manager

0

Po letech cestování a sbírání zkušeností jsem zakotvil v Praze a jsem velmi rád, že jsem dostal příležitost stát se členem skvělého cateringového týmu a vůbec být součástí Zátiší Group.

Každý den úročím své dosavadní zkušenosti a k tomu se stále učím nové věci a moc mě baví spoluvytvářet nezapomenutelné eventy pro naše klienty.

Volný čas rád trávím se svým psem, mám rád přírodu, knížky a cestování na motorce.

 

 

 

 

 

M: +420 731 180 068

zoltan.fordos,zatisigroup,cz

 

  

Jiří Hutr - Key Partner Manager

0

Když jsem se v patnácti rozhodoval, co budu v životě dělat, tak gastronomie byla pro mě jasná volba.

Po střední hotelové škole v Brně a bakalářském studiu managementu hotelnictví v Opavě mě v roce 2009 zavedlo další studium do Prahy, kde jsem při škole začal brigádně pracovat v Zátiší Catering group. Zde jsem zažil první rande s vysokou gastronomií a po pár dalších schůzkách jsem si uvědomil, že jsem našel lásku na celý život.

Preferuji středomořskou a asijskou kuchyni, a jelikož pocházím z vinařské rodiny, tak nikdy neodmítnu skleničku dobrého vína. Ale u táty ve sklípku chutná vždycky nejlépe.

Svůj volný čas rád trávím aktivně i pasivně – prostě jen tak posedět s přáteli…

 

 

 

M: +420 775 850 330 

jiri.hutr,zatisigroup,cz

 

 

Anička Skořepová - Key Partner Manager

0

Pro společnost Zátiší Catering pracuji od listopadu roku 2004, kdy se stala generálním catererem Kongresového centra Praha.

Má první pracovní pozice byla Maître d´Hotel a v současné době působím jako Event Manager. Práce v této pozici mě naplňuje a baví a věřím, že se společnosti odměním nejedním spokojeným klientem.

Mezi mé koníčky patří dobré jídlo, degustace vín a sport ve všech formách .

 

 

 

 

M: +420 731 156 613

anna.skorepova,zatisigroup,cz

 

 

Andrea Jakubove - Key Partner Manager

0

Pochádzam zo Slovenska a do Čiech som prišla až vo svojich 20 rokoch za štúdiom, ktoré som v roku 2007 úspešne skončila. V Zátiší som začínala ako čašníčka, keď som si popri štúdiu zarobila prvé vlastné peniaze. Práca v Zátiší ma začala každým dňom baviť čím ďalej tým viac až sa mi podarilo vypracovať cez Maître d´ hotel k súčasnej pozícii event manager.

V čom spočíva moja práca? Jednoducho povedané od A-Z. Od samotného príchodu hosťa cez realizáciu akcie, poďakovaniu a rozlúčeniu sa s ním.

Medzi moje záľuby patrí šport, prechádzky so štvornohým priateľom a v jedálničku nesmie chýbať niečo sladkého pod zub.

 

 

 

 

M: +420 604 229 701

andrea.jakubove,zatisigroup,cz

  

 

Martin Vobořil - Operation Manager - Rudolfinum

0

V Zátiší jsem začínal, když jsem jako číšník během studia vypomáhal při cateringových událostech. Tahle práce mě však rychle chytla a tak jsem s radostí přivítal příležitost stát se stálým členem týmu Zátiší Catering.

Oblíbená jídla? K jídlu nemám jen pracovní vztah, ale také osobní. Rád vařím a z každé dovolené si vždy vozím kuchařku místních specialit. Oblíbil jsem si moravská vína a doporučuji je všem našim zahraničním zákazníkům.

Pro udržení kondice jezdím na kole a ve volném čase chodím do kina a cestuji.

 

 

 

 

 

M: +420 739 344 779

martin.voboril,zatisigroup,cz

 

  

Milan Paďour – Restaurant Manager, Café Restaurant VÁCLAV, Škoda Muzeum

0

Po několika letech, kdy jsem pracoval jako Event Manager v Zátiší Cateringu, se mi naskytla příležitost vést nově zrekonstruovanou provozovnu v prostorách budovy Škoda Museum, kde Zátiší Catering Group právě (je to již 1,75 roku :)) otevřela svoji další pobočku. Mám rád výzvy, a tak jsem s novou pracovní nabídkou neváhal. Sestavil jsem nový tým lidí, na které se mohu spolehnout, a spolu se šéfkuchařem jsme postavili naše denní menu z prémiových regionálních surovin.  Rád Vám pomohu také s realizací Vašich akcí v tomto krásném prostoru. Navrhnu menu, připravím tasting, nerozhodným pomohu s výběrem a když je potřeba, zajistím květiny, dekorace, tisk menu a vůbec všechny doplňkové služby. A samozřejmě skvělé jídlo, bez toho by se to neobešlo.

Kdybych měl vybrat mé nejoblíbenější jídlo, pak každé, o kterém po jeho konzumaci mohu říci "WOW, to byl zážitek". Zapíjím je nejraději kvalitním vínem.

Volný čas trávím nejraději se svou manželkou a dvěma syny.

 

 

M: +420 731 156 610

milan.padour,zatisigroup,cz