Czech 100 Best
listopad 2017 | U příležitosti soutěže "Českých 100 Nejlepších" na Pražském hradě jsme připravili celodenní občerstvení pro 700 hostů, jehož vrcholem bylo slavnostní vyhlášení. Skloubili jsme zde to nejlepší z nabídky cateringu i restaurací Zátiší Group. Formou bufetů jsme podávali chobotnicový salát, italské speciality z focaccia stationu nebo představili zeleninovou zahradu. Před očima hostů jsme připravovali čerstvé caprése nebo malovali jídlem dort Pavlova s čerstvým ovocem a šlehačkou.
Chci vidět víc
The ANOC Awards 2017
listopad 2017 | Během slavnostního ceremoniáře 22. ročníku mezinárodního setkání olympijských výborů jsme v hale Forum Karlín pohostili 205 olympijských výborů z celého světa. Pro 1100 účastníků jsme připravili galavečeři o 3 chodech. Servírovali jsme například marinované krevety, tresku se sépiovou omáčkou a jako dezert domácí oříškové Magnum s mořskou solí a ovocem.
Chci vidět víc
Gala tablemapping pro společnost Porsche
srpen 2017 | Na slavnostním uvedení nového modelu Porsche Panamera jsme představili 330 hostům dosud největší tematický tablemapping.
Podávali jsme lehce uzeného tuňáka, hovězí ,,flap steak“ s hráškovým pyré a domácí nugátovou zmrzlinou jako sladkou tečkou.
Chci vidět víc
Tablemapping "Všemi smysly"
květen 2017 | Vyznáváme tvrzení, že se jí očima. A posunuli jsme jej na novou úroveň. V jedinečné atmosféře Žofín Palace jsme poprvé představili koncept tablemappingu "Všemi smysly", ve kterém snoubíme vizuální projekci s tradiční českou kuchyní.
Chci vidět víc
Představení nového parfému GUCCI
září 2016 | Galavečer plný omamných vůní, chutí a květin. Představení nového parfému GUILTY jsme vyšperkovali třemi chody s amuse-bouche. Obsloužili jsme 450 hostů a nejen dámy jsme mohli potěšit koktejlem se zamraženou fialkou v ledu.
Chci vidět víc
Merlot - Galavečeře jak víno
březen 2016 | Galavečeře pro 350 milovníků francouzských vín ve Španělském sále. Michelinský šéfkuchař sestavil pětichodové degustační menu, které jako by se zrodilo na jižním svahu.
Chci vidět víc