Czech 100 Best
prosinec 2022 | Prestižní předávání cen ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH se letos vrátilo v tradičním formátu a se Zátiší catering jsme mohli být znovu u toho!
Chci vidět víc
Galavečeře pro DHL Middle East
říjen 2022 | Pražské Klementinum je pozoruhodný prostor, který rozhodně stojí za návštěvu. My sice nenabídneme komentovanou prohlídku, ale rádi připravíme například exkluzivní servírovanou gala večeři.
Chci vidět víc
Galavečer DZK Travel
září 2022 | Opět jsme měli příležitost ukázat, co v Zátiší umíme, a to v prostorách historického paláce Žofín. Skoro čtyři stovky hostů si mohli užít naše jídlo a pití pod monumentálními lustry hlavního tanečního sálu, které předtím již pozorovaly desítky významných večeří a plesů s hosty z celého světa. Synchronizované skupiny číšníků hostům servírovali jeden chod za druhým a hosté se nechávali hýčkat chutěmi pokrmů od našich mistrů kuchařů.
Chci vidět víc
Francouzská pošta v Rudolfinu
červen 2022 | Na 300 stovky zahraničních hostů si užilo galavečeři v prostorách Rudolfina jen pár metrů od sálu, kde pravidelně zaznívají ta největší hudební díla světa. Čtyřchodové menu otestovalo každou chuťovou buňku hostů a od ceviche z candáta se přes pohankové risotto, picanhu projedli až ke sladké tečce v podobě vanilkové zmrzliny v pistáciích servírované s polévkou z jahod.
Chci vidět víc
Gala večeře pro Britskou obchodní komoru ČR
listopad 2021 | V krásných prostorách Sacre Coeur jsme s chutí připravili gala večer pro hosty Britské obchodní komory ČR. Všech 140 hostů si pochutnalo například na lízátkách z foie gras, zvěřině nebo čoko bobech s mango salátem.
Chci vidět víc
30. let Kooperativy na českém trhu
září 2021 | V září jsme měli čest připravovat slavnostní večer pro 400 významných partnerů společnosti Kooperativa, která oslavila 30. výročí na českém trhu. Místem konání byly krásné prostory Míčovny a přilehlé zahrady Pražského hradu.
Chci vidět víc
Konference Naše bezpečnost není samozřejmost
červen 2020 | Konference „Naše bezpečnost není samozřejmost“ je konferencí, na níž se pravidelně setkávají špičky politické reprezentace a přední bezpečnostní experti. Již třetím rokem jsme expertům mohli zpříjemnit debatování naším cateringem během kávových přestávek a oběda.
Chci vidět víc
Tisíc hostů, tři noci s brazilským SHELLEM
srpen 2019 | Tři nezapomenutelné večery jsme strávili s hosty z brazilského Shellu. Účastníky jsme přivítali v prostorách Pražského hradu, další den si užili galavečeři v kulisách Průmyslového paláce. Celou tuto jízdu jsme s nimi zakončili jako Alenka v říší divů, ve kterou se proměnilo karlínské Fórum Karlín. Hostům jsme servírovali to nejlepší z naší kuchyně a občerstvení jsme propojili s odkazem společnosti - podávali jsme amuse bouche v mušli, burgerové buny v barvách společnosti a mnohé další. Tato akce vyhrála cenu za Event roku, kterou uděluje Česká eventová asociace.
Chci vidět víc
Czech 100 Best
listopad 2017 | U příležitosti soutěže "Českých 100 Nejlepších" na Pražském hradě jsme připravili celodenní občerstvení pro 700 hostů, jehož vrcholem bylo slavnostní vyhlášení. Skloubili jsme zde to nejlepší z nabídky cateringu i restaurací Zátiší Group. Formou bufetů jsme podávali chobotnicový salát, italské speciality z focaccia stationu nebo představili zeleninovou zahradu. Před očima hostů jsme připravovali čerstvé caprése nebo malovali jídlem dort Pavlova s čerstvým ovocem a šlehačkou.
Chci vidět víc
The ANOC Awards 2017
listopad 2017 | Během slavnostního ceremoniáře 22. ročníku mezinárodního setkání olympijských výborů jsme v hale Forum Karlín pohostili 205 olympijských výborů z celého světa. Pro 1100 účastníků jsme připravili galavečeři o 3 chodech. Servírovali jsme například marinované krevety, tresku se sépiovou omáčkou a jako dezert domácí oříškové Magnum s mořskou solí a ovocem.
Chci vidět víc
Gala tablemapping pro společnost Porsche
srpen 2017 | Na slavnostním uvedení nového modelu Porsche Panamera jsme představili 330 hostům dosud největší tematický tablemapping.
Podávali jsme lehce uzeného tuňáka, hovězí ,,flap steak“ s hráškovým pyré a domácí nugátovou zmrzlinou jako sladkou tečkou.
Chci vidět víc
Tablemapping "Všemi smysly"
květen 2017 | Vyznáváme tvrzení, že se jí očima. A posunuli jsme jej na novou úroveň. V jedinečné atmosféře Žofín Palace jsme poprvé představili koncept tablemappingu "Všemi smysly", ve kterém snoubíme vizuální projekci s tradiční českou kuchyní.
Chci vidět víc
Merlot - Galavečeře jak víno
březen 2016 | Galavečeře pro 350 milovníků francouzských vín ve Španělském sále. Michelinský šéfkuchař sestavil pětichodové degustační menu, které jako by se zrodilo na jižním svahu.
Chci vidět víc