Gala tablemapping pro společnost Porsche

srpen 2017 | Na slavnostním uvedení nového modelu Porsche Panamera jsme představili 330 hostům dosud největší tematický tablemapping.Podávali jsme lehce uzeného tuňáka, hovězí ,,flap steak“ s hráškovým pyré a domácí nugátovou zmrzlinou jako sladkou tečkou.

Podobné reference

Česko-slovenská výroční konference Coca Cola 2018

únor 2018 | Historicky první výroční česko-slovenskou konferenci CocaCola pořádanou ve spolupráci s JAD Production s účastí zaměstnanců z různých odvětví jsme si velice užili. Pro 800 hostů Fora Karlín jsme připravili menu inspirované tímto silným brandem. Účastníci konference tak mohli zažít chuť hovězích žeber marinovaných v CocaCola BBQ nebo colovou zmrzlinu s vanilkou. A aby myšlenky vyřčené na podiu našly své posluchače, podávali jsme i tzv. brain food se sušeným ovocem a ořechy.

Chci vidět víc
The ANOC Awards 2017

listopad 2017 | ​Během slavnostního ceremoniáře 22. ročníku mezinárodního setkání olympijských výborů jsme v hale Forum Karlín pohostili 205 olympijských výborů z celého světa. Pro 1100 účastníků jsme připravili galavečeři o 3 chodech. Servírovali jsme například marinované krevety, tresku se sépiovou omáčkou a jako dezert domácí oříškové Magnum s mořskou solí a ovocem.

Chci vidět víc
Tablemapping "Všemi smysly"

květen 2017 | Vyznáváme tvrzení, že se jí očima. A posunuli jsme jej na novou úroveň. V jedinečné atmosféře Žofín Palace jsme poprvé představili koncept tablemappingu "Všemi smysly", ve kterém snoubíme vizuální projekci s tradiční českou kuchyní.

Chci vidět víc
Galavečer společnosti Amway

březen 2017 | Ve Španělském sále jsme pohostili 140 hostů. Výjimečnost a důležitost setkání byla cítit z každého detailu. Večer opanovalo speciálně sestavené 5chodové menu včetně čokoládové koule, která se před hosty rozevře zalitím horké čokolády. Večer se každoročně koná v jiné metropoli a do Prahy se vrátil po deseti letech.

Chci vidět víc
Představení nového parfému GUCCI
 

září 2016 | Galavečer plný omamných vůní, chutí a květin. Představení nového parfému GUILTY jsme vyšperkovali třemi chody s amuse-bouche. Obsloužili jsme 450 hostů a nejen dámy jsme mohli potěšit koktejlem se zamraženou fialkou v ledu.

Chci vidět víc
Merlot - Galavečeře jak víno

březen 2016 | Galavečeře pro 350 milovníků francouzských vín ve Španělském sále. Michelinský šéfkuchař sestavil pětichodové degustační menu, které jako by se zrodilo na jižním svahu.

Chci vidět víc
Ples v opeře - Britská klasika v české opeře

únor 2016 | Gentlemanské občerstvení na Plese v opeře s tématem britské monarchie. Královské Pork Wellington i tradiční fish&chips v luxusním moderním odění. Radost pohledět i ochutnat.

Chci vidět víc

Navštivte nás