Merlot - Galavečeře jak víno

březen 2016 | Galavečeře pro 350 milovníků francouzských vín ve Španělském sále. Michelinský šéfkuchař sestavil pětichodové degustační menu, které jako by se zrodilo na jižním svahu.

Podobné reference

Czech 100 Best Czech 100 Best

listopad 2017 | U příležitosti soutěže "Českých 100 Nejlepších" na Pražském hradě jsme připravili celodenní občerstvení pro 700 hostů, jehož vrcholem bylo slavnostní vyhlášení. Skloubili jsme zde to nejlepší z nabídky cateringu i restaurací Zátiší Group. Formou bufetů jsme podávali chobotnicový salát, italské speciality z focaccia stationu nebo představili zeleninovou zahradu. Před očima hostů jsme připravovali čerstvé caprése nebo malovali jídlem dort Pavlova s čerstvým ovocem a šlehačkou.

Chci vidět víc
ANOC The ANOC Awards 2017

listopad 2017 | ​Během slavnostního ceremoniáře 22. ročníku mezinárodního setkání olympijských výborů jsme v hale Forum Karlín pohostili 205 olympijských výborů z celého světa. Pro 1100 účastníků jsme připravili galavečeři o 3 chodech. Servírovali jsme například marinované krevety, tresku se sépiovou omáčkou a jako dezert domácí oříškové Magnum s mořskou solí a ovocem.

Chci vidět víc
Porsche tablemapping v Hale Forum Gala tablemapping pro společnost Porsche

srpen 2017 | Na slavnostním uvedení nového modelu Porsche Panamera jsme představili 330 hostům dosud největší tematický tablemapping. Podávali jsme lehce uzeného tuňáka, hovězí ,,flap steak“ s hráškovým pyré a domácí nugátovou zmrzlinou jako sladkou tečkou.

Chci vidět víc
Tablemapping všemi smysly Tablemapping "Všemi smysly"

květen 2017 | Vyznáváme tvrzení, že se jí očima. A posunuli jsme jej na novou úroveň. V jedinečné atmosféře Žofín Palace jsme poprvé představili koncept tablemappingu "Všemi smysly", ve kterém snoubíme vizuální projekci s tradiční českou kuchyní.

Chci vidět víc
Galavečer pro Amway Galavečer společnosti Amway

březen 2017 | Ve Španělském sále jsme pohostili 140 hostů. Výjimečnost a důležitost setkání byla cítit z každého detailu. Večer opanovalo speciálně sestavené 5chodové menu včetně čokoládové koule, která se před hosty rozevře zalitím horké čokolády. Večer se každoročně koná v jiné metropoli a do Prahy se vrátil po deseti letech.

Chci vidět víc
Ples v opeře - Britská klasika v české opeře Ples v opeře - Britská klasika v české opeře

únor 2016 | Gentlemanské občerstvení na Plese v opeře s tématem britské monarchie. Královské Pork Wellington i tradiční fish&chips v luxusním moderním odění. Radost pohledět i ochutnat.

Chci vidět víc

Poznejte celou Zátiší Group