Představení nového parfému GUCCI
 

září 2016 | Galavečer plný omamných vůní, chutí a květin. Představení nového parfému GUILTY jsme vyšperkovali třemi chody s amuse-bouche. Nasytili jsme 450 osob a nejen dámy jste potěšili koktejlem se zamraženou fialkou v ledu.

Podobné reference

The ANOC Awards 2017

listopad 2017 | ​Během slavnostního ceremoniáře 22. ročníku mezinárodního setkání olympijských výborů jsme v hale Forum Karlín pohostili 205 olympijských výborů z celého světa. Pro 1100 účastníků jsme připravili galavečeři o 3 chodech. Servírovali jsme například marinované krevety, tresku se sépiovou omáčkou a jako dezert domácí oříškové Magnum s mořskou solí a ovocem.

Chci vidět víc
Svatební hostina v Paláci Žofín

říjen 2017 | Abychom uctili nevěstu, ženicha a svatební hosty rusko-židovské svatby, jak si žádá tradice, nesměl chybět ani kuchař z Ruska, kterému jsme přenechali přípravu kaviáru, pelmeňů či pirohů. Z naší kuchyně pak vzešly například ústřice, flap steak, losos a další slavnostní speciality. Hosté si užívali hostinu až do brzkých ranních hodin.

Chci vidět víc
Gala tablemapping pro společnost Porsche

srpen 2017 | Na slavnostním uvedení nového modelu Porsche Panamera jsme představili 330 hostům dosud největší tematický tablemapping. Podávali jsme lehce uzeného tuňáka, hovězí ,,flap steak“ s hráškovým pyré a domácí nugátovou zmrzlinou jako sladkou tečkou.

Chci vidět víc
Konference společnosti Huawei

červen 2017 | Čtrnáct dnů jsme obsluhovali top management společností Intel a Huawei v prostorách Žofín Palace. Občerstvení jsme naprogramovali do miniporcí UV food a live cookingu. Vyniknout mohlo spojení neorenesančního paláce s moderními technologiemi.

Chci vidět víc
Ples pro významné hosty Prahy 1
 

květen 2017 | Jarní ples pro 1100 předních představitelů kulturního, politického a společenského života Prahy 1. Tématem večera byl film, pod kterým jsme zrežírovali nejen občerstvení, ale také koktejly.

Chci vidět víc
Tablemapping "Všemi smysly"

květen 2017 | Vyznáváme tvrzení, že se jí očima. A posunuli jsme jej na novou úroveň. V jedinečné atmosféře Žofín Palace jsme poprvé představili koncept tablemappingu "Všemi smysly", ve kterém snoubíme vizuální projekci s tradiční českou kuchyní.

Chci vidět víc
Galavečer společnosti Amway

březen 2017 | Ve Španělském sále jsme pohostili 140 hostů. Výjimečnost a důležitost setkání byla cítit z každého detailu. Večer opanovalo speciálně sestavené 5chodové menu včetně čokoládové koule, která se před hosty rozevře zalitím horké čokolády. Večer se každoročně koná v jiné metropoli a do Prahy se vrátil po deseti letech.

Chci vidět víc
Merlot - Galavečeře jak víno

březen 2016 | Galavečeře pro 350 milovníků francouzských vín ve Španělském sále. Michelinský šéfkuchař sestavil pětichodové degustační menu, které jako by se zrodilo na jižním svahu.

Chci vidět víc
Ples v opeře - Britská klasika v české opeře

únor 2016 | Gentlemanské občerstvení na Plese v opeře s tématem britské monarchie. Královské Pork Wellington i tradiční fish&chips v luxusním moderním odění. Radost pohledět i ochutnat.

Chci vidět víc

Navštivte nás